About Me

Dobrodošli na stranicu Agencije za nekretnine i poslovne usluge “DVOR”!

Mi smo stručni tim posrednika sa dugogodišnjim iskustvom u industriji nekretnina. Naša agencija se nalazi na adresi Kralja Petra I 12, u prelepom gradu Bačkoj Palanci. Kao pouzdan partner, pružamo širok spektar usluga vezanih za nekretnine i poslovne transakcije.

Naša misija je da vam pružimo profesionalnu podršku i vrhunsku uslugu prilikom kupovine, prodaje ili iznajmljivanja nekretnine. Svesni smo da je svaka nekretnina posebna, te smo fokusirani na vaše individualne potrebe i ciljeve. Sa puno strasti i posvećenosti, radimo na ostvarivanju vaših snova i pružamo vam najbolje moguće rešenje. Naša agencija je upisana u registar posrednika pod brojem 609 pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Vlasnik agencije “DVOR” je Jagoda Žarković, koja svojim znanjem i iskustvom garantuje profesionalnost i integritet u svakom koraku poslovanja. Njen cilj je da obezbedi kvalitetnu uslugu i postigne vašu potpunu zadovoljstvo. Na našem sajtu ćete pronaći raznovrsnu ponudu nekretnina, bilo da tražite dom za sebe ili želite ulagati u nekretnine.  Vaši interesi su naš prioritet, a naš tim stručnjaka je tu da vam pruži personalizovanu podršku i odgovori na sva vaša pitanja. Obratite nam se sa poverenjem putem telefona ili e-pošte, ili nas posetite u našoj kancelariji od ponedeljka do petka. Agencija za nekretnine i poslovne usluge “DVOR” je tu da vam olakša proces transakcije nekretnina i pruži vam sigurnost i pouzdanost. Izaberite nas kao svog partnera i zajedno ostvarimo vaše ciljeve u oblasti nekretnina.

Radujemo se saradnji sa vama i ostvarenju vaših nekretninskih snova!

Srdačno, Agencija za nekretnine i poslovne usluge “DVOR”

.